Реабілітація дітей і консультації батьків у соціальному центрі

Майже 800 індивідуальних занять провела протягом першого кварталу 2024 року команда Соціального центру для дітей та молоді з особливими потребами. Паралельно надали майже 1 500 консультацій батькам, в тому числі, як працювати з дітками вдома, щоб підтримувати та посилювати результат занять з логопедом, фізичним терапевтом, психологом чи соціальним педагогом.

“Це важливо, адже ми не можемо фізично постійно займатися з тими самими дітьми. Кожна дитина проходить у соціальному центрі курс занять протягом двох тижнів. А після того відвідує групові, щоб підтримувати ефект та результат від занять”, – каже менеджерака проєкту Марина Фетісова.

Спеціалісти центру провели 38 групових занять. Загалом охопили своєю діяльністю 81 дитину. Заняття у Соціальний центр команда проводить в рамках проєкту “Підтримка осіб з інвалідністю та їхніх родин, які постраждали від війни в Україні” за підтримки Карітас Польща.