Copyright 2019 - Khmelnytskyi Caritas 2016 (c)

Не секрет, що у теперішні, економічно-важкі для переважної більшості наших співвітчизників часи, особливо скрутно доводиться родинам, в яких виховуються малолітні діти. Адже на сьогодні досить непростим завданням для батьків є забезпечити своїх малюків такими, здавалося б, елементарними, але вкрай необхідними засобами догляду, як підгузники для немовлят та дитяче харчування.

Дорогі наші небайдужі люди, всі, хто допомагають і хочуть допомагати!

Хочемо презентувати вам дослідження основних потреб підопічних благодійного фонду «Карітас Хмельницький» та всіх тих громадян, які неодноразово звертались до організації за допомогою. Для чого ми це робимо?

По-перше, ми точно знаємо, що спільними силами можна зробити набагато більше.

По-друге, наших ресурсів не завжди вистачає, щоб задовільнити базові потреби людей, що опинились в СЖО. Ключове слово тут «базові». Ніхто уже не говорить про якісь розкішні речі.

Так, ми знаємо, що в сучасних політичних та економічних обставинах важко впоратися навіть пересічному громадянину. Що вже говорити про ті родини, які втратили всі свої надбання і були змушені змінити місце проживання (вимушено переміщені особи),які виховують більше 3-х дітей (багатодітні сімї), які втратили місце роботи, годувальника, здоров’я тощо (кризові родини).

Короткий перелік найбільш затребуваних речей можна побачити нижче на схемі. Та зустрічаються і особливі прохання. Серед них – дитячі візочки, розвиваючі іграшки, дорожки, подушки. Дехто з дівчаток просить косметику. А чому тут дивуватись? Це цілком природнє бажання. Вони теж хочуть бути красивими та доглянутими.

Просимо Вас відгукнутися та допомогти!

Звертайтеся за адресою м. Хмельницький , вул.. Зарічанська 10/3 тал. 067-323-06-26, (0382) 78-59-89

Сьогодні один із благодійників пожертвував нашій підопічній сім’ї стільці, сервант та диван. Так, вони не нові, але для мами-одиначки з трьома дітьми стали просто знахідкою. Тим паче, що всі витрати на перевезення та пальне Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» взяв на себе.

Так ось, якщо у Вас є предмети інтер’єру, які з якихось причин потрібно кудись «прилаштувати», але при цьому вони не втратили своєї функціональності та допустимого зовнішнього вигляду, Ви завжди можете зателефонувати в «Карітас Хмельницький», координатору гуманітарної допомоги - Вірі Кузмінові за телефоном +38 (067) 323-06-26  чи звернутись до нас особисто за адресою м.Хмельницький, вул. Зарічанська 10\3.
Повірте, після Вашої допомоги стане на одну щасливу людину більше!

У багатьох із нас у наших домівках є безліч речей, які стали, по суті, зайвими - одяг та взуття, які ми вже не будемо носити (до прикладу: стали замалими чи завеликими, вийшли з моди чи набридли), з яких повиростали наші дітки, іграшки - гарні та майже нові, однак, діти їх вже "переросли", книги, посуд, якісь інші побутові речі, якими ми вже не плануємо користуватися в майбутньому.
Постає питання - куди "прилаштувати" ці речі, аби вони ще комусь послужили та принесли користь ?
Запевняємо вас, що є велика кількість людей, родин з дітьми, які опинилися у надзвичайно складних життєвих обставинах та дуже потребують саме такої допомоги !
Тож запрошуємо Вас приносити речі, якими ви можете поділитися, та яким більше немає місця у вашому домі, до благодійного фонду "Карітас", що знаходиться за адресою: м.Хмельницький, вул.Зарічанська, 10/3 (цокольне приміщення Українська Греко-Католицької Церкви Різдва Пресвятої Богородиці) у вівторок-суботу з 9 до 16 год.
Координатор гуманітарної допомоги - Віра Кузмінова, тел. 067-323-06-26.

Наперед вдячні вам від імені усіх потребуючих !