Copyright 2019 - Khmelnytskyi Caritas 2016 (c)

Вчора підопічні ХОБФ ?Карітас мали щастя познайомитись з одним із 7 природних чудес України – Національним природним парком Подільські товтри, відвідати гору Бакоту та побувати в знаменитому Китайгороді.

Є в Україні таке місце, де прадавні рифи ще пам’ятають, коли були дном моря, де вітер, що колись розносив звуки пострілів гармат з турецьких галер нині мирно гуляє над водними хвилями. Тут Дністер стає ширшим за Дніпро, а барвисті каньйони переконують у своїй древності. І над усим цим велично здіймаються, усипані буйним різнотрав’ям знамениті Подільські товтри.

Гора Бакота давно була в екскурсійних планах працівників Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас». Нещодавно бажання втілилось в реальність і вихованці соціального центру на власні очі побачили одне із семи чудес України. В рамках дитячого літнього табору була організована поїздка на Медобори.

Пройшлись історичними стежками, побували в древньому монастирі та всотали неземну красу пейзажів й історії. На зворотній дорозі додому ми не змогли оминути славний Китайгород, де за легендами кільканадцять століть тому пролягав великий шовковий шлях.

Задоволеними лишились всі! Втомлені, але горді повернулись додому. Горді від того, що живемо в багатій на живописні краєвиди країні. Горді від багатої та славної історії. Горді, бо діти живого Бога та неньки України!

Фотозвіт з поїздки за посиланням: https://plus.google.com/u/0/collection/gWL8rB