Copyright 2019 - Khmelnytskyi Caritas 2016 (c)

Знайомство з тваринним світом завжди захоплює. Наше відбулось вчора в Рівненському зоопарку. Уся дружна компанія підопічних ХОБФ «Карітас» отримала величезний заряд позитивної енергії від спілкування з чотирилапими, пернатими, пухнастими й гладенькими, хижими й лагідними.

Літні канікули – чудова пора відпочинку, веселих розваг та нових яскравих вражень! І як приємно згадати та поділитися зі шкільними друзями восени цими враженнями, розповісти про місця, де побував, нове побачене й почуте, про те, що вразило та ще довго викликатиме приємні спогади.

Особливо захоплюючою  стала подорож до Рівненського зоопарку, адже діти давно мріяли про неї, а їхні батьки чи опікуни не в змозі оплатити таку екскурсію, оскільки і дорога неблизька, та й квитки не дешеві. Для більшості цих дітей відвідування зоопарку відбулося вперше у житті.

Дітлахи з захватом поринули у вивчення тваринного світу, спостерігали за тваринами, яких раніше могли бачити лише на малюнках та по телевізору – амурські тигри, величні леви, граційні гепарди, кумедні мавпочки, гризуни та птахи…А ще багато інших представників тваринного світу, що населяють як нашу країну, так і решту куточків планети Земля.

Додому поверталися втомленими, але щасливими, в піднесеному настрої та переповненими новими, чудовими враженнями!

Слідкуйте за нашими світлинами тут: https://plus.google.com/u/0/collection/gWL8rB