Copyright 2019 - Khmelnytskyi Caritas 2016 (c)

Географія подорожей підопічних Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» щоразу розширюється. Минулого тижня діти познайомились з поняттям релігійний туризм та побували в селищі Зарваниця.

Для християн усього світу Зарваниця відома своєю чудотворною іконою і цілющим джерелом, де за переказами з’явилась Матір Божа. Зараз на тому місці споруджено комплекс церковних споруд, що належать Українській Греко-Католицькій Церкві. Саме тому працівники «Карітасу» не змогли оминути увагою дане селище в Тернопільській області та в рамках морального та естетичного виховання юних відвідувачів соціального центру організували поїздку до паломницьких земель Тернопільщини.

Вихованці благодійного фонду познайомились з історією святих місць, життям святих, архітектурою та церковним мистецтвом. Пізнавальна екскурсія продовжилась Хресною ходою, а на закінчення насиченого дня був влаштований пікнік. Смачні канапки, сонячна погода та грайливий настрій зробили цей день незабутнім.