Не секрет, що у теперішні, економічно-важкі для переважної більшості наших співвітчизників часи, особливо скрутно доводиться родинам, в яких виховуються малолітні діти. Адже на сьогодні досить непростим завданням для батьків є забезпечити своїх малюків такими, здавалося б, елементарними, але вкрай необхідними засобами догляду, як підгузники для немовлят та дитяче харчування.

Працівникам ХОБФ «Карітас» добре відомі проблеми такого плану у наших підопічних, оскільки щоденно до нас звертається значна кількість матерів та батьків, що мають гостру потребу у дитячих молочних сумішах та памперсах, однак є матеріально-неспроможними придбати їх у потрібній кількості через дороговартістність дитячого харчування та підгузників.

Ми щиро вдячні нашим доброчинцям, людям з добрим серцем, які, розуміючи скруту та нестатки багатьох родин, систематично надають нашому фонду відповідну допомогу та забезпечення, аби ми, в свою чергу, мали змогу підтримати якомога більшу кількість багатодітних, малозабезпечених сімей, які опинилися сьогодні у складних життєвих обставинах.