День Матері – це, мабуть, найніжніше та найприємніше свято, яке в світі відзначається кожен другий тиждень травня. Цього року він випав на 8 число. І така велика популярність цього свята цілком зрозуміла. Споконвіку мама була найзначимішою фігурою в житті дитини. Найдорожча, найрідніша – всі ці слова про матір.

Підопічні Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» не змогли оминути увагою дану дату в календарі і вирішили влаштувати мамам справжнє свято. Підготування розпочалось заздалегідь.

Спочатку вихованці «Карітас Хмельницький» вирішували який подарунок підготувати, щоб він був оригінальний і корисний. Після клопітких роздумів постановили, що це будуть чашки, але з «цікавинкою». Що ми маємо на увазі? Все просто. Запасшись вітражними фарбами, діти включились в процес творчості. Кожен міг створити власний візерунок чи ніжний надпис на скляному виробі, щоб потім презентувати його своїй мамі.

Коли чашки були готові, виникло питання в якій формі провести свято. Постановили, що необхідно гуртом зібрати найрідніших матусь, щоб сказати «спасибі» за їх кохання, підтримку та самовідданість. Так діти стали ініціаторами чергового зібрання «Батьківського клубу» в стінах благодійної організації. Звичайно привід послугував створенню неформальної атмосфери зборів. Були закуплені смачні тістечка, цукерки та свіжі фрукти.

Працівники ХОБФ «Карітас» теж потрудились на славу. Звичайно, кожній мамі приємно коли хвалять її чадо. От ми і похвалили. Не тому, що підлабузники, а тому – бо є за що. Були підготовлені жартівливі грамоти для діток в номінаціях «Підприємець року», «Завидний жених», «Леді чарівність», «Ласун року», «Найчарівніша посмішка», «Містер Солідність» і багато інших.

Ми впевнені дану зустріч мами запам’ятають надовго!