Танці – це рух, а рух, як відомо, - це життя та здоров’я. А що може бути важливішим та ціннішим для батьків, аніж здоров’я власної дитини ?

Заняття з хореографії в дитинстві – це, свого роду, інвестиція у майбутнє, адже навики та уміння, здобуті в ранні шкільні роки, обов’язково знадобляться у дорослому житті. Про це добре знають працівники Хмельницького Карітасу, і саме тому з ентузіазмом впроваджують у своїй діяльності різні новації, як от функціонування мистецької студії «Арт-Карітас», у якій діти з малозабезпечених, багатодітних, кризових родин, а також діти вимушених переселенців мають можливість займатися хореографічним та театральним мистецтвом.

А якщо коротко - для дітей це поєднання приємного з корисним і вихованці студії залюбки відвідують кожну репетицію, аби навчитися новому та відшліфувати здобуті навики, стати здоровішими, спритнішими та впевненішими у собі.

Ми запрошуємо дітей віком від 6 до 12 років приєднатись до щотижневих занять з народних танців у мистецькій студії «Арт-Карітас», що діє при ХОБФ «Карітас». Уроки відбуваються щосуботи о 12:30 за адресою: м. Хмельницький, вул.Зарічанська, 10/3; тел.:067 3230626.