Ось і пролетіли три захоплюючі місяці навчання талановитих підопічних Карітасу Хмельницький, у фотогуртку «Ракурс» при Хмельницькому музеї-студії  фотомистецтва. Завдяки фінансовій підтримці ТОВ «ЕКОПЛАСТ» здійснилась мрія трьох здібних дітлахів і хтозна, можливо завдяки цьому благодійному внеску, в майбутньому вони досягнуть ще більших успіхів.

Навчав їх мистецтву фотографії професіонал своєї справи Андрій Щербаков, який і став для них хорошим прикладом для наслідування. Колись свого часу він працював фізиком-оптиком  і має власну колекцію фотоапаратів. Частина з яких знайшла своє місце в експозиції даного музею. Тепер він є наставником для наших вихованців у вивченні фотосправи, вдосконаленні вже існуючих знань і навичок. Ось що нам розповів про свої враження від навчання підопічний Карітасу Хмельницький  Владислав: «Я дуже радий що отримав таку змогу навчатись у фотогуртку «Ракурс». Мені тут дуже подобається не тільки манера викладання,  але й загальна атмосфера в музеї. Кожен з нас має унікальну можливість відвідувати фотовиставки світових фотомитців, поспілкуватися з ними, а також дізнатись щось нове. Сподіваємось, що в результаті навчання ми зможемо досягнути нових успіхів у фотосправі!».