Дорогі друзі!

Відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, ми засвідчуємо цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, які дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

На сьогодні в ?#?Хмельницькій? області є понад вісім тисяч людей, які потребують належного ставлення до себе – вони хочуть жити повноцінним життям, вільно пересуватися, не відчувати дискримінації у працевлаштуванні, мати змогу брати участь у соціальному, політичному, економічному та культурному житті.

Нагадуємо, що Хмельницький обласний благодійний фонд "Карітас" вже 6 місяць провадить проект "Соціальне таксі для людей з обмеженими можливостями".

Від усього серця ХОБФ "?#?Карітас?" зиче вам міцного ?#?здоров?'я, життєвої енергії, незламного прагнення у досягненні цілей. Нехай вас оточують близькі, розуміючі люди!