Дорогі наші небайдужі люди, всі, хто допомагають і хочуть допомагати!

Хочемо презентувати вам дослідження основних потреб підопічних благодійного фонду «Карітас Хмельницький» та всіх тих громадян, які неодноразово звертались до організації за допомогою. Для чого ми це робимо?

По-перше, ми точно знаємо, що спільними силами можна зробити набагато більше.

По-друге, наших ресурсів не завжди вистачає, щоб задовільнити базові потреби людей, що опинились в СЖО. Ключове слово тут «базові». Ніхто уже не говорить про якісь розкішні речі.

Так, ми знаємо, що в сучасних політичних та економічних обставинах важко впоратися навіть пересічному громадянину. Що вже говорити про ті родини, які втратили всі свої надбання і були змушені змінити місце проживання (вимушено переміщені особи),які виховують більше 3-х дітей (багатодітні сімї), які втратили місце роботи, годувальника, здоров’я тощо (кризові родини).

Короткий перелік найбільш затребуваних речей можна побачити нижче на схемі. Та зустрічаються і особливі прохання. Серед них – дитячі візочки, розвиваючі іграшки, дорожки, подушки. Дехто з дівчаток просить косметику. А чому тут дивуватись? Це цілком природнє бажання. Вони теж хочуть бути красивими та доглянутими.

Просимо Вас відгукнутися та допомогти!

Звертайтеся за адресою м. Хмельницький , вул.. Зарічанська 10/3 тал. 067-323-06-26, (0382) 78-59-89