Вже стало гарною традицією в «Карітас Хмельницький» збиратися з дітьми в одну велику родину та відвідувати різноманітні заходи. 26 вересня підопічні мали змогу долучитись до святкових дійств з нагоди Дня міста.Виставки, спортивні змагання, дитячі конкурси, розважальні атракціони та безліч цікавих майстер-класів. Все це склало культурну програму.

Спочатку діти взяли участь в ярмарку виробів декоративно-ужиткового мистецтва народних майстрів з усієї України. Побачити різноманітні вишиванки, витончений керамічний посуд та глиняні вироби. Доторкнутись до солом’яних плетінок, ляльок-мотанок, прикрас з бісеру та виробів з лози. Чим це не найкращий урок творчої самобутності та народних українських ремесел?

Більше того, вихованці «Карітасу» мали змогу пройти майстер-клас у досвідчених майстрів, виготовивши власними руками сувенір на згадку. Список розваг також доповнився куштуванням медового квасу, медівки та різних видів меду.

А на завершення цього дня працівники благодійного фонду підготували для дітей похід в кінотеатр ім. Т.Г.Шевченка.

Незабутня атмосфера, гарний відпочинок, живе спілкування та маса позитивних емоцій – ось якими епітетами можна відзначити цей день.